FAQ

Kuinka voin ostaa Tuutan?

Voit ostaa Tuutan täältä nettisivuiltamme tai Puumalan Niinisaaresta Okkolan Lomamökeiltä ja Ravintola Niinipuusta. Voit maksaa tilisiirrolla tai PayPalin kautta. Jos sinulla ei vielä ole PayPal-tiliä, voit luoda sen kassan Paypal-maksutavan kutta ilmaiseksi. PayPal tekee luottokorttimaksamisesta entistä turvallisempaa.

Miten Tuuta toimitetaan?

Rullattu Tuuta mahtuu yllättävän kompaktiin tilaan. Pahvisen kartiopakkauksen halkaisija on 30 cm, korkeus 60 cm. Pakkaus itsessään painaa 1,5 kg.

Tuutan pakkaus sisältää kokoonrullatun puisen riippumaton ja 2 kpl kiinnitysmekanismeja. Voit käyttää pakkausta uudelleen Tuutan tai muiden tavaroidesi säilyttämiseen. Pakkaus on valmistettu luonnonmateriaaleista, ja sen voi kierrättää.

Voinko palauttaa ostokseni?

Voit palauttaa etäkaupan kautta ostetun Tuutan.

Palautusoikeus

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa verkkokaupassa tekemäsi tilaus 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, ilmoita siitä sähköpostitse omatuuta@gmail.com tai soita numeroon 0500 259 378.

Voit palauttaa virheettömän tuotteen jos se on käyttämätön. Tällöin vastaat palautuskustannuksista.

Mikäli tuotteessa on virhe, niin me vastaamme palautuskustannuksista.

Huom! Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tuotteen palautus/kaupan peruuttaminen. Veloitamme kaikista noutamattomista lähetyksistä toimitus- ja käsittelykuluja 20 euroa. Maksu vastaa suuruudeltaan toimituksen, palautuksen ja käsittelyn todellisia kustannuksia.